Header image

Shiran Mieras

Shiran's geschiedenis

World kitchen by Shiran is een concept van de Nederlandse chef Shiran Mieras, die bekend wilt staan om zijn feilloze gevoel voor schoonheid en zijn liefde voor mooie producten. Ondanks zijn constante hang naar vernieuwing en liefde voor de internationale keuken, vormt de klassieke Franse keuken altijd de basis voor zijn creaties.

Shiran begon zijn carrière in de topkeukens van Luc Bellings ** en Yves Mattagne ** waarna hij sous chef werd van Sergio Herman *** en uitvoerende chef van de Upperroom van The Jane in Antwerpen alwaar Nick Bril ** functioneert als chef de cuisine. In de zomer van 2021 opent Shiran zijn eigen delicatessenzaak in Eindhoven, aan de Stratumsedijk 23F.

De keuken van World kitchen by Shiran is geïnspireerd op de wereldse keuken. Verknocht aan het smaakpalet van puurheid en precisie, geboeid door de diverse sferen van al de keukens, denkt hij altijd aan de daarbij horende no-nonsence gastvrijheid.

In Eindhoven, gaat Shiran een keuken neerzetten die daarop is geïnspireerd. Hij blijft wel trouw aan lokale producten en zijn eigen stijl. Wat kan je verwachten? Wereldse smaken met diepe umami-smaken en een fris accent.

Al dit moois wordt u aangeboden in een gezellige Eindhovense gastvrijheid.

image of Shiran

Mijn gezegde

" We willen de mensen in Eindhoven verrassen met onze door wereldse smaken geinspireerde keuken."

-Shiran
image of Shiran